Om oss

 "Vandrelyst" er en nettbutikk med høy kvalitet sølv- og gullsmykker. Vi vil fokusere på utvalgte merkevarer for å tilby det beste til våre kunder. Når det gjelder kvalitet og funksjonalitet, er smykkene designet for å bli slitt i årene som kommer. Vi vil introdusere merker som verdsetter enkelhet og elegant design. Inspirert av naturens skjønnhet og farger i forkjellige steder i verden, velger vi smykker med edelstener, halvedelstener og Swarovski krystaller. "Vandrelyst" er laget for kvinner som er feminine, elegante og ikke redd for å uttrykke sin individualitet. Vi vil bringe inn nye produkter til det norske markedet for å tilby tilgang til noe som er litt annerledes.

Det første merket vi har introdusert i nettbutikken er SOKOLOV. Ønsker å bemerke at SOKOLOV øredobber har god og sikker låsemetode. Øredobbene er behagelige, de sitter godt på slik at du unngår å miste dem.

SOKOLOV kombinerer avansert sveitsisk teknologi og tradisjonelt manuelt arbeid. SOKOLOV er en unik kombinasjon av to kulturer. Varemerket begynte sin historie i 1993 i Russland. Høy kvalitet og kunstnerisk nivå av produkter har gjort det mulig for selskapet å lykkes med å komme inn på det internasjonale markedet. Det er et internasjonalt merke i dag og kan bli funnet i mange land i Europa, Nord-Amerika, Australia. Varemerket har sin egen butikk i Sveits. SOKOLOV-butikkene finnes i Bern, Luzern og Fribourg.